Min jul. | elita

elita

Annons

Min jul.

Så var julen över! Nästan iallafall.

Idag skulle jag fira en extra jul med Angelica och våra ungar, chihuahuorna Eddi och Nano. Tyvärr är Eddi sjuk så Angelica kommer utan honom…så tråkigt!

Men igår firade vi som vanligt, hela familjen. Jag var mest trött efter att jag jobbat så mycket, så vet inte riktigt hur rolig jag var… Jag var så trött att jag inte ens orkade svara på julhälsningar än mindre skicka några egna. Sämst..jag vet!

IMG_0996

IMG_1001 copy

IMG_0991

Det finaste presentpappret, rosa med prinsessor, var endast ett paket inslaget med. Från mig till syrrans kille. Väldigt viktigt med neutrala könsroller ju! Han blev inte så glad, men jag och syrran skrattade hysteriskt såklart.

IMG_1018

IMG_1002 copy

IMG_0997-Recovered

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats