Känslan i mitt sovrum. | elita

elita

Annons

Känslan i mitt sovrum.

Jag har varit ute efter en svart ljuskrona till mitt sovrum, och hittade denna på en loppis som jag var på i helgen. Jag köpte den och en kristallkrona till vardagsrummet. Som en riktig hustler frågade jag om jag fick de för bättre pris om jag köpte båda. Och det fick jag! Det här med att pruta är något jag lärt mig av att vara tillsammans med riktiga proffshustlers. Eller toppsäljare som det så fint heter. Från att ha varit flickvännen som gömde mig bakom närmsta pelare till att själv prova, och ofta få saker för mycket bättre pris. Allt som det bara finns ett exemplar av kan man ju få ner priset på. Anyway. JAg fick mina drömljuskronor hem och det sista jag ser innan jag somnar är denna nattsvarta dröm.

Överkastet kommer från Zara Home, och skyddshelgonet fick jag av min storasyster i födelsedagspresent. Ljushållarna kommer från SIA och den ena har jag fått i gåva av Filip Tegnér, förra födelsedagen vill jag minnas. Bilden på mig är en present från David Kebo, det är även han som tagit bilden. Brevid har jag en liten akryltavla på en nalle jag gjorde som ung. Nallen fick jag av min dåvarande pokjvän och eftersom vi hade ett distansförhållande i tre år så sov jag ihop med den där nallen oftare än med honom. Tavlan påminner mig om trohet och den rena, oskuldsfulla kärleken. Tro mig, den finns, jag har upplevt den. Mattan köpte jag idag på IKEA.

Än är det naturligtvis långt från klart, men lovar att lägga upp bilder när jag gjort lite mer förändringar. Men tycker att jag börjar få in rätt känsla.

IMG_0852

IMG_0853

IMG_0856 copy

IMG_0861

IMG_0862

IMG_0869

IMG_0870

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats