Tell me why | elita

elita

Annons

Tell me why

Jag hörde en låt vintern 2006. Precis innan nyår. Det var den lyckligaste tiden i mitt liv. Hela det året var det. Det var ren magi och jag är lyckligt lottad som fått uppleva något sådant.

Minns att SHM precis började bli kända för allmänheten. Fler och fler gick på deras spelningar. Jag älskade deras då, betydligt hårdare sound än vad de har idag och mer anpassat för den breda massan. Men komers är ju pengar, visst är det så.

Iallafall, jag hörde den här låten och först tyckte jag den var sådär men sedan när jag lyssnat på den… Tycker än idag att det är det vackraste som skapats i musikväg. Den är så sorgsen, fast inte på ett överdrivet sätt. Vemodig. Har hört Axwell spela den live hur många gånger som helst. Gråter varje gång. Så otroligt känslosamt. Allt som varit lycka och sorg i mig finns i de tonerna. De vackraste minnen som jag äger finns där i.

Jag har sagt till mina vänner att de måste spela den på min begravning. Jag vill ta med mig något från livets sorg när Gud tar min hand.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anna

    Du vet att orginal sången är från Bronski beat och låten heter ”smalltown boy”? Tycker orginalet är mycket bättre 🙂

Annons
stats