Om att kriga. | elita

elita

Annons

Om att kriga.

ÄNTLIGEN.

Nu rör det på sig. Sakta men säkert. Mitt nya lilla projekt har fått sitt första andetag. Kämpar man bara tillräckligt hårt så kommer det till en.

Jag krigar och försöker att få tiden att räcka till. Det är det svåraste då jag jobbar så mycket. Det dödar all kreativitet, när dagen är slut är jag det med. Har tvingat mig att öppna datorn och fortsätta med krafter jag inte haft. Men har suttit på biblioteket efter jobbet, försökt att klippa och klistra med möten. Sova en hel natt minns jag inte ängre hur det kändes. Mina ögon har varit rödkantiga så länge att jag tror att jag ser ut så. Ser på bilder jag lägger upp i bloggen hur trött jag är. Men jag tänker inte ge upp.

Sakta men säkert jobbar jag vid sidan av mitt sexdagarsjobb, bloggen och träningen. Men inget i livet har jag fått gratis av någon, kanske därför jag är som jag är. Stolt som få. Jag har fått kämpa för allt. Med ADHDn i mitt huvud som aldrig sover. Minnena som väcker mig om nätterna, de jag aldrig talar om. Men jag kämpar. Människor på vägen som sårar mig, men jag tränger undan det och fokuserar på mitt mål.

Min kropp är frisk och jag är tacksam. Jag tackar gud varje dag för det. Varje gång jag inte orkar gå upp, då det är kolsvart ute och jag bara lyckats sova några få timmar, då tänker jag på dem som inte är lika friska som mig. Som skulle göra allt för att kunna gå till gymmet. Det får upp mig ur sängen.

 

121995_tumblr_m3avcvd8yr1r48wwvo1_500

tumblr_mb3bxi9SF71rs87j3o1_500

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats