trasor. | elita

elita

Annons

trasor.

Som mina drömmar aldrig slagit in
Har förlorat känslan.

Så mycket kärlek jag vill ge, inget att ha
jag visste
Herregud, jag visste
när din skönhet tränger in i mig, mitt seende. För jag ser.

Och skönheten är total
och jag älskar den mer än livet självt
Jag lever i den sekunden
fick smaka på livet

Fadern som aldrig funnits
Trösten som aldrig gavs
jag som barn, såg de andra bli hämtade på dagis
Stora starka pappor
Men jag var barnet som ingen far ville ha
Mitt seende. För jag såg. Och jag lärde mig som barn,
Jag var inget att ha.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bahar

    Vet inte vad du gått igenom men du ska veta en sak, jag önskar jag hade en fjärdedel av den styrka som finns i dig Elita. Du är grym, försörjer dig själv, har en kropp vartenda tjej skulle döda för, omringad av kärlek från din mamma, syster ovh alla dina vänner. Älskar dina dikter, starka, nakna och så utlämnande och just det älskar jag, hoppas du påverkar många andras liv, jag är en av de, ser upp till dig Elita, kram

Annons
stats