ADRENALIN BABY | elita

elita

Annons

ADRENALIN BABY

I fredags fick jag vara med om något riktigt kul. Activearmour och Nemer Haddad anordnade en skjutgalen afton för ett helt gäng storbloggare på Myshowroom.

Vi samlades på Myshowrooms huvudkontor och fick åka buss till ett slags underjordisk skyddsrum i skogen. Faktiskt den stekigaste bussen jag sett, mer limo än buss haha.

Först fick Hugo skjuta på en skottsäker väst. Sedan slet de (Nemer Haddad) sönder västen för att visa hur skotten gått in i västen. Den bestod av tunna plastlager och kulorna hade gått igenom sju lager. Helt tlllplattade! Nemer Haddad berättade att om man blir skjuten när man har skyddsväst på sig så gör det ändå svinont och man bryter exempelvis revbenet om man träffar där. Jag trodde att det var som på film att de bara kunde fortsätta som ingenting.

Sedan fick äntligen prova vapnen. Först fick vi en grundlig genomgång, sjukt proffsigt och intressant. Han berättade att en sådan kula, eller patron, eller vad det nu hette skjuts fram 900 meter på en sekund. 900 METER PÅ EN SEKUND! FATTA KRAFTEN! Mina ögon var som tefat. Jag var som ett litet barn på julafton och blev helt SÅLD.

Jag vill ha en sådan där hemma och typ öva ute i skogen..hahahah fast jag tror inte det vore världens bästa idé.

Jag hade en magisk kväll och provade alla vapen, min favorit var en tysk Luger (tror jag den hette) och att skjuta med den gav mig en sådan adrenalinkick att jag skakade i timmar efteråt och kunde faktiskt inte sova på hela natten. Helt sjukt!

Det var tungt som satan och bra träning för hela överkroppen. Efter varje skott stannade mitt hjärta och jag tog ett djupt andetag. Hade ingen aning om att jag skulle älska det här så mycket och jag kommer absolut att skjuta igen.

Tror jag har hittat min grej.

Det bästa var att de sa till oss på skarpen innan: NI FÅR ABSOLUT INTE SIKTA PÅ VARANDRA ELLER LEKA MED VAPNEN. Vi ba: OKEJDA. hahahahahhaha det gick ju sådär….

Jag är oerhört tacksam till Myshowroom och Nemer Haddad för en fantastisk upplevelse!

IMG_0734

IMG_0741

IMG_0742

IMG_0743

IMG_0749

IMG_0773

IMG_0776

IMG_0755

IMG_0750

IMG_0767

DSC_0360 copy

 

IMG_0778

DSC_0344

IMG_0780 copy

IMG_0793

IMG_0795

 

IMG_0782 copy

IMG_0789 copy

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats