Det här med lunchen. | elita

elita

Annons

Det här med lunchen.

Lunchen är för mig ett evigt dilemma. Eller säg istället ren ångest! Brukar ha lunch runt tolv-ett, och då har jag ingen aning om vad jag är sugen på. Har hundratals gånger gått in på närmaste Icabutik och gått där, varv efter varv. Försökt känna efter vad jag är sugen på. Jag gillar inte halvfabrikat eller färdigmat så det förvinner, att stå och hacka upp sallad kommer ta halva lunchen och det finns det ingen tid för! Måste ju blogga också haha.

Köper ibland en färdig sallad med Bulgur på Cafe Fix. Den är bra men inte dödsrolig.

Så nu ska jag börja göra storkok tänkte jag. Med bara sådan mat jag gillar och där jag vet EXAKT vad det innehåller. Frysa ner och ta med mig en varje dag. Det kommer att få bort min lunchångest tror jag. Då hinner jag värma den och göra det jag ska under lunchen utan stress. Im a genius!

Häromdagen lagade jag ren köttfärs med paprikabitar, bulgur och gröna bönor typ. Nu jäklar ska jag trimma kroppen ordentligt!

Men helt ärligt när jag ser på andra bloggar så lgger de upp 10-15 fulla matlådor? Alltså hur lång tid tar det egentlligen? Kanske ska köpa lite fler och större kastruller..hahahah.

Expectation…

IMG_9579

bild snodd från sofiaahlehjelm.blogspot.com

Reality:

wpid-IMG_20131104_215043

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats