Rörigt värre. | elita

elita

Annons

Rörigt värre.

Imorgon ska jag på ett kul morgonmöte. Det är en skola som jag skulle kunna tänka mig att gå i. HAr kollat igenom lite kurseroch behöver lite hjälp med det. Så imorgon kl. 10.00 ska jag vara där.

Inte för att jag vet hur jag ska ha tid med det..men det får lösa sig på något sätt. Inget är bestämt ännu, jag behöver bara få se m ig om vilka alternativ som finns. Vilka vägar i livet som är möjliga.

Jag kan få panik över att livet är så kort, att dygnet har så få timmar. Det är så mycket man vill hinna lära sig. Så mycket man vill hinna göra.

Jag tycker det är svårt när man gillar så mycket olika saker som jag gör, det är betydligt lättare att nå framgång om man bara har ETT mål.

Jag gillar ju allt! Foto, konst, inredning, skönhet, skrivandet..ja, det är bara en liten del.

IMG_5256

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malena

    EXAKT! Jag är likadan, gillar så mycket i olika områden och vill samtidigt hinna så mycket och får panik över tiden. Jag vill också lära mig och hinna med just allt kring alla dessa områden jag gillar. Skit svårt. Mjäk ;(
    Puss!

  2. Vicki

    Jag är 24 år och ska försöka välja en utbildning eller en väg att gå, så känner verkligen igen mig Elita! Det finns så många olika saker jag älskar att göra att frustrationen över att inte kunna välja blir enorm. För varje dag som går så känner jag mig bara allt mer stressad. Det är inte lätt alltså. Älskar att inreda, skönhet, skriva, intresserad av mänskliga rättigheter, kostrådgivning .. det tar aldrig slut! Berätta gärna om du kommer på ett sätt att försöka bestämma sig för jag är fan helt lost haha!
    Kram / Vicki

Annons
stats