De där jobbiga jävlarna på Instagram. | elita

elita

Annons

De där jobbiga jävlarna på Instagram.

Jag vet att ni också lider av detta. De på Instagram som man MÅSTE följa. Man måste för att man är bekanta, vänner, släkt, eller av någon annan anledning helt enkelt bara måste hålla god min. Och sedan tackar de en genom att döda ens feed med barn som har mat i hela ansiktet, trista matbilder, femtio identiska selfies om dagen eller gud bevare…massupplägg.

Jag vet inte, det är ju olika det där vad man vill ha på sin feed. Men jag lovar att var och en av er som läser det här har minst en som ni följer av artighetsskäl.

Så nu har Lisa löst detta kan man säga. Nästan.

Hon har visat mig en APP där man kan se vilka som följer en, vilka som har avföljt en och viktigast av allt. Vilka som man själv följer MEN som inte följer en tillbaks.

Jag laddade ner den DIREKT och kollade igenom vilka det var. Och tänk, där var det altså svart på vitt vilka jävlar som jag då, trots deras trötta instagram, följt för att vara shysst..inte följer mig. Jag satt i princip och hytte med näven för mig själv, hahahahha!

Perfekt! Slippa de dåliga samvetet OCH få en skönare feed.

Appen heter Följare plus. Its fucking magic.

Skärmavbil

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tobbe

    Tja!
    Ville bara tipsa om att det faktiskt går att se vem man följer och vem som följer resp. inte följer en på vanliga insta appen. Fast kanske enklare att se i den du skriver om… 🙂

Annons
stats