I Love Rio. | elita

elita

Annons

I Love Rio.

kinegulkinegul3kinegul4kinegul5kinegul6kinegul7kinegul8kinegul9kinegul10

Jag är så förälskad i mitt nya set från Kinebrasil. Byxorna sitter perfekt och toppen ger en liten push. Tycker ryggen på toppen är så himla fin!

kinebrasil.com

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Matilda

  Men sluta så perfekt du är. Hur härligt måste det inte vara
  att ta på sig kläder med en sån kropp. Skriv en bok hur du äter och
  tränar och lever och den hade sålt som smör i skolsken. Jag hade
  köpt tio exemplar direkt 🙂

 2. Jessica

  Hej Elita! Du är en stor inspiration för mig, så fantastisk vacker och smart och bra! Jag har fråga till dig angående bröstförstoring som jag så himla gärna vill ha svar på. Jag sparar pengar till en . Jag har storlek 75 A endast just nu.. Och jag har storlek XS i tröjor.. Ibland S men köper helst XS annars blir dom för stora vid brösten. Jag undrar ifall storlek i tröjor ändras mycket när man gör en förstoring? Kan jag fortfarande använda de tröjor jag har nu menar jag!? Tacksam för svar. Kram Kram/ Jessica

Annons
stats