Nytt från MAC. | elita

elita

Annons

Nytt från MAC.

Som ni säkert förstått vid det här laget så älskar jag allt från MAC. Köper i princip allt mitt smink därifrån med vissa undantag.

Beroendet började när jag jobbade som modell och de flesta som sminkade mig använde sig av det. Jag lärde mig väldigt mycket av att jobba med så många olika makeupartister, exempelvis hur viktigt det faktiskt är med rätt penslar. Även den mest ovana kan få ett snyggt resultat med rätt verktyg!

1. Foundationborste nr 187.

Denna lägger jag min foundation med, det blir jämt direkt och det går att lägga ett väldigt tunt lager, precis som jag vill ha det. Vill jag ha ett mer täckande resultat är det bara att ta lite mer foundation. Det går även att lägga fast puder med den.

2.Pensel nr 193.

Den här har jag till min concealer. Gillar att den är lite större så att jag slipper smådutta. För att markera kinderna lägger jag en ljusare concealer ovanpå kinden och en mörkare under kindbenet.

3.Cremesheen Lipstick, PURE ZEN.

Mitt every day lipstick, lagom ljust, så att man nästan ser osminkad ut. Tycker mina läppar ser lite fylligare ut i det. Brukar ha SHY GIRL men provar gärna det här med.

4.Eye Brows Crayon Pour Les Sourcils, FLING.

Markerar brynen lite försiktigt med denna. Jag betonar verkligen FÖRSIKTIGT, då jag inte är ett större fan av onaturligt markerade bryn, vilket bara får ansiktet att se hårt ut.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats