Veckans fem favoriter. | elita

elita

Annons

Veckans fem favoriter.

1. Ögonlocksprimer från ID Bare Minerals. Jag lägger på en miniklick på varje ögonlock och duttar ut det. Den här primern gör att ögonskuggan sitter precis där den ska hela dagen. Förvisso är det något svårare att sudda ut skuggan med borste men det är det väl värt. Aldrig mer randiga ögonlock… Har provat alla färger och gillar den ljusrosa och bronsiga jättemycket!

2. Pureology Supersmooth Inpackning. Perfekt för mitt sönderfärgade hår som verkligen behöver bli lenare och mjukare. Har den i håret i några minuter och den gör underverk! Doftar LOVELY!

3. Orofluido hårolja. Brukar ha i en klick när håret är nytvättat, det blir både glansigare och lättare att reda ut. En ganska så tung doft som jag älskar.

 

4.MAC Studio Fix Fluid. Har använt denna foundation i åratal, täcker perfekt och ger hyn en fin lyster. För den som vill ha en riktigt utjämnad hudton.

 

5. Dermalogica Active Moist. Klassiker i mitt badrumsskåp. En väldigt lätt dag/nattcreme som snabbt går in i huden. Älskas även av killen. Diskret doft och en riktig fuktbomb.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats