Mornin Pancakes! | elita

elita

Annons

Mornin Pancakes!

Inser nu att rubriken låter som ett recept på frukostpannkakor. Det jag menade var att kalla er för mina små söta pannkakor, hahaha fail.

Ni är så fina och fråga mig om allt jämt. Tänkte svara lite också 😉

 

 

 

Hej!

Jag råder dig till att prova Marre eller Marcella på Bangs. De är proffs på just färgningar. Kolla gärna in deras instagramkonton där de flitigt lägger upp före och efter bilder. Bangsbymarcella och Bangsbymarre.

 

 

 

 

Hello!

Just nu har jag haft magsår och då har jag knappt tränat alls. Kroppen behöver läka och man bygger ändå inte något om man är sjuk. Mitt bästa tips för att få snabba resultat är faktiskt att gå på Xtremefit. Det är en träningsform som är lite hårdare än ett vanligt BodyPumppass på gymmet. Att ha en man som står och vrålar på en om man sölar hjälper iallafall mig, hahaha.

Jag älskar god mat, men jag äter aldrig mycket av något. Skippa helt kolhydrater under kvällen. För alltid 😉

Puss och kör hårt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats