varför? | elita

elita

Annons

varför?

Mår inte ett dugg bättre idag, tvärtom.

Illamåendet växer och min mamma tjatar på mig att vi ska åka in till akuten. Jag vill inte det. Jag vet att de ändå inte gör något. Man får i bästa fall Ketogan, som är ett slags morfin och visst, de känns bra för stunden. Sedan kommer man hem och det är likadant igen.

Jag får sådan ångest över att jag inte hinner med allt jag vill. Jag jobbar 5-6 dagar i veckan och utöver det ska jag träna och försöka få bloggen att blomstra. Det är helt omöjligt och som det är nu ser jag ingen poäng i att fortsätta skriva och funderar på att lägga ner. Varför skriva när jag inte längre når ut från mig själv till er?

Hur ska jag finna inspiration till bloggen när jag inte hinner med mig själv, konsten och tankarna? Jag är som en robot varje dag och alla dagar flyter ihop i varandra och är likadana. Går upp tidigt, jobbar, tränar, kommer hem sent, lägger mig tidigt för att ens orka gå upp.

Ingenting är längre inspirerande. Jag har blivit en gå mus i en svärm av överfulla tåg, till och från arbeten. Jag känner inte ens igen mig själv när jag ser mig i spegeln. Ser bara en trött fläck. Vill inte ens visa mitt ansikte för er, och jag vet ju att ni vill följa mig i både bild och ord. Känner inte att jag kan ge er det längre.

Jag har helt slutat att träffa vänner och göra sådant som gör mig lycklig, orken finns inte. Jag är för trött. Jag får ännu mer ångest av det.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sofia

  Vackra tjej, du måste lyssna på kroppen. Stanna till ett tag och gör det du mår bra av. Jag vet hur det är att må dåligt och jag ångrar att jag inte stannade till innan jag ramlade rakt ner i botten…som dessutom kändes oändligt. Numera försöker jag lägga undan sådana måsten som jag inte mår bra av och som kanske egentligen inte är några måsten….och göra viktiga måsten direkt så jag har dem avklarade i istället för att de ska ligga på hög, då går man och grubblar på dem. Lägg bloggen åt sidan ett tag om du behöver det, dina läsare kommer förstå och finnas kvar. Det är starkt av dig att våga skriva om ditt mående och du stärktes bara ännu mer i minna ögon. Det bästa är ej att aldrig falla -utan att klara av att resa sig upp efter varje fall! Kramar till dig!

 2. Jocke

  Elita,

  Det är inte bra att du mår dåligt och inte känner dig på topp. Vi alla är ju där nån gång oavsett vad vilket liv vi lever, men vi får aldrig ge upp för då är slaget förlorat. Stanna upp för ett tag skriv ner 3 saker du skulle vill göra med ditt liv och tre saker som du vill ta bort. Sätt både en kort, lång siktigt plan baserat på det du har skrivit ner och förverkliga dessa. Vi kan inte göra allt men vi måste börja någonstans. Du kommer se allt blir mycket bättre efter ett tag och att du får massor av ny energi som gör att du blir en ny människa med ett helt annat perspektiv. Så ta hand om dig Elita eftersom du verkligen behövs.

  Varm kram

  Jocke

 3. Jessica

  Jag måste säga att jag håller helt med ”annayellowbanana” det vore sjukt tråkigt om du slutade blogga för du är sann inspiration och jag beundrar dig på flera olika sätt. Det är helt förståligt att din blogg inte går som topp prio när man mår dåligt och tycker inte du ska känna en press av att leverera till dina läsare. Fokusera på ditt eget välmående,prio 1. Önskar dig all lycka!!

 4. miss C

  Gumman som ovan så är du en insperation för mig. när de kommer till de mesta …
  tycker absolut inte du ska sluta blogga , vet att du bloggat länge och man kanske tröttnar lite …men vi som följer dig älskar när du skriver , bilderna du lägger upp , o självklart bilder på dig men förstår om du är i en period då du inte vill läga upp bilder på dig själv…men du är supervacker gumman..
  För att du ska må bättre , gör de saker som du tycker om <3 får kanske dra ner lite på jobbet??
  Va stark , skriv av dig här på din blogg
  puss

 5. hanna

  åå, men du måste ju söka vård för detta! det är ohållbart. är du diagnostiserad med magsår? hur länge sedan var det? ring till din vårdcentral, se till att få en tid snabbt, förklara att hur det påverkar din livssituation (ibland måste man tyvärr vara VÄLDIGT tydlig med hur för JVLIGT man mår..) man ska inte behöva gå runt och må så som du gör, de bör göra en ny utredning och se vad det finns för behandlingsalternativ… (man söker på sin vårdcentral, får en tid hos en läkare, om den den läkaren anser att han/hon inte kan göra så mycket är alternativet att han/hon remitterar dig till en specialiserad läkare på sjukhuset..där kan de i sin tur göra utredningar och komma fram till olika behandlingsalternativ – har man otur kan man behöva vara VÄLDIGT bestämd och VÄLDIGT tydlig vilket man sällan har ork till när man mår dåligt .. så ta med dig ngn som stöd!)

  att må fysiskt dåligt, att ha väldigt ont, att inte ha någon ork.. det tär så på ens energi och livsglädje och humör.. så, vad jag vill säga är: ta hand om dig själv! fokusera på vad som kan få dig att må bättre just nu, strunta i bloggen tills DU känner att DU vill..

  du verkar vara en sådan fin, genuin person Elita, och jag gillar verkligen din blogg på alla sätt och att läsa att du mår som du gör just nu, å, det gör ont i mig trots att jag inte känner dig alls..

  phu! långt detta blev!

  många många kramar

 6. annayellowbanana

  Men fy vad ledsen jag blir! Men du får inte sluta blogga! Jag har följt dig sedan BB-tiden på alla sätt jag kunnat. Du är en sån inspiration på alla sätt. Att en så sjukt glammig och snygg tjej kan vara så himla jordnära, rolig och djup är så härligt att se. Vi följer dig gärna genom dina tuffa perioder också, du inspirerar oavsett. Sedan förstår jag om du inte tycker det är givande för DIN del, men skit då i att skriva. Känn inte press för att du inte skrivit på 2 dagar, men lägg för guds skull inte ner! Du kommer ju att ta dig ur det svarta hålet och blomstra igen. This too shall pass. Love/annayellowbanana

Annons
stats