Sjuk... | elita

elita

Annons

Sjuk…

Varit hemma från jobbet idag. Magsåret är värre än någonsin nu. Jag mår väldigt illa hela tiden och får våldsam huvudvärk. Blir lite rädd när jag har det, har åkt in akut för det vid två tillfällen tidigare i mitt liv. Den smärtan har varit tusen resor värre än allt annat. En bröstoperaion är rena barnleken om man jämför.

Jag minns en gång, då bara vrålade jag rakt ut till sköterskorna att nu dör jag om jag inte får hjälp. Då blev det fart på dem, haha. När man är med om sådan smärta så bryr man sig inte om hur man ser ut eller beter sig. Allt man bryr sig om är att bli bra igen.

Det jag absolut har slutat med är kaffe, Redbull och alkohol. Jag äter Omeprazol och Gaviskon, men det hjälper inte längre. Vet någon något bra tips? Något man kan äta som hjälper? Är tacksam för alla svar 😉

Puss från en riktigt ynklig sjukling…

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karolina

  Hej, jag botade mina magkatarr problem Egon att jag fick ett råd från en läkare att käka Losec och inte en tablett när jag har ont utan köra det som en kur minst 7 dagar eller 10 dagar, sedan uppehåll tills nästa gång det kommer tillbaka. Och det har hjälp just att köra det som en kur, till en början kom det tillbaka 1 gång per halv år sedan en gång per år och nu har jag inte haft problem på flera år, men jag har kämpat och ändrat kost eftersom det i många fall är boven och sen kan man successivt gå tillbaka i kosten med. Men det var ett helvete i början. Minska på stress med, kanske sjukskriv dig 2 veckor och vila och ändra om livet sakta. Detta fixar du!
  PS: du är vacker och snygg- glöm bara inte att ta hand om ditt välmående det är det viktigaste du har! Kram

 2. Josefin

  Hej elita, jag har en tarmsjukdom och väldigt ofta problem som magkatarr och magsår, min pappa och två brödrar har samma problem, prova silicol, det är en kisel-gel som lägger sig och skyddar magen.. Det finns även som tablett för hår och naglar men det är den flytande som du ska ha! Prova den! Finns i hälsokost affärer, det är bara att hälla i dig en sån flaska.. Min pappa säger alltid att han hade varit död utan det, mediciner hjälper men silicol går fortare! Krya på dig kram

 3. Anna

  Hej Elita!
  Hade magsår nyligen, finns starkare tabletter än omeprazol. Jag fick det som en början men när jag gick tillbaka till läkaren och sa att det inte blivit bättre skrev dom ut nått ännu bättre som hjälpte. Kommer tyvärr inte ihåg vad medicinen heter men det var något liknande med omeprazol. Får jag fråga, gör du läppar nu eller gör du fortfarande hos Östermalms kliniken?

 4. DD

  Hej! Jag har aldrig haft magsår och vet inte riktigt hur det känns eller exakt vad som hjälper men jag har haft magkatarr som är en början till magsår och då har detta hjälpt och katarren har försvunnit efter ett par dagar.
  Ät bara kokt mat och ät massor med yoghurt med bra bakterier i. Ät små portioner men ofta. Köp Actimel eller liknande och ta en så fort du känner att den jobbiga känslan kommer smygande för att lugna magen lite. Ät INGET som är svårt för magen att smälta..typ sallad, grönsaker.. Och försök att inte stressa. Lycka till! Ps. Du är verkligen en inspirationskälla och jag önskar att jag någon gång kommer få hälften så snygg kropp som din. Kram

 5. Madeleine

  Ringblomma är en av världens finaste örter till inflammationer som magkatarr, magsår. Drick det som te vid oro, kramp, sömnsvårigheter, uppkördhet och stress i kroppen och själen. Ringblomman vill med hela sitt hjärta läka det som är inflammerat.. Finns att köpa på hälsokostbutiker.

 6. Angie

  Antar att du blivit utredd för magsår orsakat av Helicobacter, i annat fall se till att bli det, många blir friska efter antibiotika! 🙂
  Krya på dig!

Annons
stats