Helg med middag och <3 | elita

elita

Annons

Helg med middag och <3

Vet ni vad jag har gjort under helgen?

INGENTING.

Alltså jag har bara tagit det lugnt, lagat goda middagar och kollat på film. Den enda gången jag varit utanför dörren är när jag handlat mat eller gått ut med lille Nano.

Saken är det att jag har egentligen svårt för att inte aktivera mig, får som en inre oro av att inte fysiskt röra på mig. Men blandningen av minusgrader och mitt magsår som nu är värre än någonsin har gjort att jag helt enkelt inte haft orken.

Däremot kan jag inte säga att jag haft tråkigt….jag har haft otroligt fina dagar tillsammans med någon som betyder väldigt mycket för mig. Att bara kunna umgås med någon så avslappnat, bara få skratta och ha det gott…det är sådan otrolig lyx!

Tror fan jag är världens mest kära tjej, haha!

MEOW. Okej, tycker sånt är lite awkward att skriva för er men äh! Man måste våga lite ibland för att vinna, visst?

Visste ni förresten att jag alltid säger Mjau i awkwarda moments, när inga andra ord passar, ni vet.

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mini

    låter som en mysig helg 🙂

    No shit , asså du ska se folks miner när du mjauar , de vet liksom inte vart de ska ta vägen , ja dööööör de är bara för kul 🙂

Annons
stats