Mitt hjärta stannade igår. | elita

elita

Annons

Mitt hjärta stannade igår.

Precis när jag skulle lägga mig igår hörde jag världens liv under min säng. Lille valpen tycker det är roligt att provocera Texas, och testar gränser. Nano vill leka och gnabbas men Texas vill bara vara ifred.

Iallafall så hör jag katten fräsa och Nano gnyr till. Sedan går jag ut i hallen där hela golvet är fyllt med blodstänk, alltså stora fläckar. Nanos huvud vad helt svullet och han såg helt vanskapt ut. Jag trodde faktiskt inte han skulle klara sig. Har aldrig sett något liknande ens på film.

På djurakuten förklarade de att det bara var ett brustet blodkärl. Men att han kanske har en sjukdom eftersom han blödde så mycket och blev så svullen.

Jag var så rädd.. Han är så himla liten… Fick frossa och mådde illa.

Idag är han lika pigg som vanligt, även om han fortfarande är ganska svullen i pannan och hjässan.

Vi ska sova nu, han ligger redan och snosar i min famn…

20130124-225752.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats